Lilla skrutt mår dåligt

Liten Theo har varit dålig i magen i två dagar. I morse kom det blod med avföringen så ringde djursjukhuset direkt. Det är ljust blod och ingen större mängd så de trodde att det är på utläkning och att det är en irritation i tarmen pga att han varit dålig i magen i två dagar. Så skonkost (överkokt ris, kokt kyckling) i några dagar och sakta sätta in torrfoder igen när han är bra i magen. Han har ingen feber och är piggelin i övrigt. Han dricker också bra. Så han har väl stoppat i sig nåt äckligt från dikena som vanligt. Rötmånad gör ju inte saken bättre.

Vi ska på kurs ikväll (flockhanteringskursen) så har mejlat å frågat hur vi ska göra. Vill helst inte lämna honom ensam hemma (husse ska på grillfest) men vi får se. Det löser sig på nåt sätt. Viktigast är ju att Theo mår bra.

Alf såg jätterolig ut igår på promenaden då han för första gången såg en sån där självgående gräsklippare! Vilken min han gjorde. Han skällde inte på den men han tittade länge! 🙂 Såg rätt kul ut.

Nu har vi valt badrumstapet och golv till huset. Inte lätt att bestämma sig. Man ska ju trivas i det i många år förhoppningsvis. Ett badrum gör man ju inte om precis enkelt. Hoppas det blir bra nu! Dom har grävt ut för grunden och stött på berggrund. Så vårt hus kommer stå på berget istället, vilket är bra och stabilt.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.