Kontakt

Sofia Sundvall

Jag har fyra års universitetsstudier och 20 års arbetslivserfarenhet inom psykologi, kris och trauma, inlärningspsykologi, emotionspsykologi, beteendevetenskap, socialt arbete och ledarskap i min socionomexamen. Mycket av det har kopplingar till studier man gör på andra däggdjurs beteenden som sedan blir modeller för hur vi människor fungerar. Att bli bemött med vänlighet, respekt och medkänsla är lika viktigt för hundägaren som för hunden, tänker jag.

Därutöver har jag en specifik klickerinstruktörutbildning som kallas CTDI: Certified Trick Dog Instructor som bygger på behavioritstisk teori och inlärningspsykologi.

Jag har varit ridlärare för yngre barn i några år i slutet av 1990-talet och därigenom gått olika ledarskapsutbildningar/ridledarutbildningar inom 4H.

Har du några frågor eller funderingar om mig eller mitt företag så är du välkommen att höra av dig! Ingen fråga är för svår och det finns aldrig några dumma frågor. Du når mig lättast via e-post: hund@echosierra.se.

Du kan annars gå in via sociala medier och skriva ett privat meddelande där. Mitt företag är ett deltidsprojekt jag gör utöver mitt ordinarie arbete med människor på ett sjukhus. Därför kan svar ibland dröja någon dag men mitt mål är att svara samma dag!

Här kan du lämna synpunkter på hemsidan!

Betygsätt vår webbplats(obligatoriskt)