Bokning

Onlinebokning är under uppdatering. Boka genom att kontakta mig på hund@echosierra.se; ange vilken tjänst du är intresserad av samt namn och telefonnummer så återkommer jag till dig så snart jag kan!

Har du ett presentkort? Ange presentkortsnr vid bokning.

För dig som bor i annan kommun, tänk på att det kan kosta mer i reseersättning: ta kontakt via hund@echosierra.se för att boka din tid. Ange kommun och önskemål om dag/tid. Är ni flera från samma kommun som vill boka samtidigt så går det också bra, ange det i mejlet. Vi kommer överens om dag/tid.

Du ska få bekräftelse på din angivna mejl att tiden har godkänts av mig, inom ett dygn. Om du inte får något sådant kolla din skräppost så att det inte fastnat där.

Avbokning sker via e-post: hund@echosierra.se eller SMS till 070-2733528, ange namn, dag och tid avbokningen gäller.

Webbföreläsningar bokas via e-post: hund@echosierra.se. Ange vilken föreläsning du vill se och vilken e-postadress fakturan ska skickas till.

Övriga föreläsningar: Jag kan även skräddarsy föreläsningar för föreningar, grupper eller företag. Kontakta mig via e-post för planering enligt era önskemål hund@echosierra.se.

Läs innan bokning:

Bokning för personer över 18 år, är du mellan 16 och 18 behöver vårdnadshavare boka tiden och godkänna kostnaden. Bokningar som sker samma dag kan jag ej garantera tid för så boka i god tid.

OBS!

Jag jobbar inte med problembeteenden i första hand ännu, t ex om din hund har problem att möta andra hundar på promenand eller har separationsångest. Då rekommenderar jag att du kontaktar t ex en hundpsykolog. Jag kan hänvisa dig till en sådan om du inte vet var du ska vända dig. Du är välkommen att boka tid hos mig även om det är så eftersom positiv förstärkning och klickerprinciperna kan vara till stor hjälp och minska problembeteenden, som beror på inre stress och kommunikationssvårigheter. Men vi kommer inte lägga upp en plan specifikt för de problembeteenden din hund har.