Webbföreläsningar

Här finner du de utbildningar och föreläsningar du erbjuds. De är mellan ca 15 och 50 minuter långa, en del kommer med övningar du kan ladda ner och prova.

Kostnad: 250 kr/föreläsning, via faktura.

Den föreläsning du betalat för och valt finns i menyn under Webbföreläsningar. Klicka på den sida med den föreläsning du valt och skriv det lösenord du fått i mejlet med bekräftad betalning.

Följande finns att boka:

1. Förlorat en vän
En föredrag om att möta sorgen när vi förlorar någon vi älskar, ett husdjur som funnits där i många år, genom svåra och glada stunder. Hur tar man sig igenom denna tunga tid? Hur kan man ta hand om sig själv när det är jobbigt?

2. Ta hand om dig som hundägare
Upplever du ibland en press på dig om vad du borde göra med din hund eller hur du borde vara? Känner du dig stressad eller ledsen över hur livet med din hund? Vi översköljs av råd och instruktioner från omgivningen oavsett om vi bett om det eller inte. Här får du lite stöd på vägen, att du gör så gott du kan och att det är okej att inte följa alla råd och krav. Möt dig själv med självmedkänsla när det inte känns så där superroligt som du hade föreställt dig oavsett om du är en vanlig hundägare eller tävlingsmänniska.

3. Frustration och Tålamod
Upplever du ibland att hundträning genererar mer frustration än glädje? Finns det stunder då du skäms för din hunds beteende? Här kommer en guide med övningar för hur du kan träna upp ditt eget tålamod. Frustration kan bli en stor begränsning i vår relation och våra mål med hundträningen, så låt inte dina egna känslor stoppa er från att nå era mål. Det ingår 4 övningar som du kan ladda ner.