Ett hus eller ett hem

Såg denna på fejjan och tycker den är bra. Inte för att jag tror att nån kommer hem till mig och dömer hur det ser ut. Mina vänner har ofta egna husdjur. Men tål att tänkas på, gäller ju även barnfamiljer.

Matskålar på golvet, visar att jag ger min hund mat regelbundet. Fyllda soptunnor visar att jag plockar upp efter dom utomhus. Smutsiga golv visar att mina hundar tränas regelbundet. Smutstvätt visar att vi tränar oavsett väder och vind. Ett sovrum med hundhår visar att vi delar dygnets alla timmar.
Så nästa gång du kommer oanmäld till mitt hus, tänk dig för innan du dömer! Kommer du för att hälsa på mig, kom gärna in. Kommer du för att döma mitt hus, så ring och boka träff kvällen innan
Om du är en hundägare och håller med mig att hemmet inte alltid behöver skina, så sätt denna på din status

För mig är det viktigaste att ha ett liv, inte att ha ett rent hem. Så länge det inte är skitigt eller belamrat med grejer hemma så tänker inte jag ursäkta mig. Det var nån på mitt jobb som sa något om att “man går ju inte ner till Coop en söndag i mjukisbyxor, dom kan man ha hemma. Man är ju hel och ren när man är bland folk”. Jag fnissade för mig själv och tänkte att jag är sällan hel och ren. Ofta med friluftsbyxor med leriga ben, stövlar, signaljacka osv. Inga problem att gå in på Coop då 😉

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Ett hus eller ett hem”

  1. Erika

    Haha, känner igen mig där. Hur ofta klampar jag inte in i mataffären med leriga byxor och håret på ända 😀 .

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.