Vad lägger du fokus på?

Läste en smart grej idag:

Inte undra på att hundar älskar att räcka vacker tass och snurra runt. Meningslösa trix är vi bra på att belöna men gå fint i koppel, ligga på plats, komma på vad inkallning det ska de göra bara för att vi vill….
Hm…

Ja, det ligger nog ganska mycket i det. Varför belönar jag inte lika ofta och mycket och är lika engagerad i vardagsträningen som när vi tränar specifika trick eller moment i rallyn?

Har gjort en Spotifylista med gamla goda låtar från 70-80-90 talet med Meatloaf, Patti Smith, Janis Joplin, Dolly Parton å lite annat roligt vilket får mig att le 🙂 Kom att tänka på när man satt med sina blandband och spelade in från radio. Så gammal är jag!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

1 svar på ”Vad lägger du fokus på?

  1. Jag lägger fokus på passivitet och belönar passivitet:) har fått bortse från mina tävlingsmål just nu och bara fokusera på just passiviteten. Har dock skett en stoor skillnad på min hund i träningen, han är verkligen mer uthållig än vad han var när jag började kursen vi går just nu.

    Jag tror absolut det ligger mycket i att ha bra vardagslydnad för att kunna lyckas på tävling:) sedan tror jag belönigar i uppfostran blir det en tryggare hund:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.