Fy fan för en del människor!

En nyhet sprids om tre upphittade blandrasvalpar efter motorväg. Läs nyheten här.

Valparna är inte chipade och hittades på flera olika ställen. Vad är det för fel på människor som lämnar djur att dö efter vägen?! Seriöst! Hur fan fungerar såna människor i vardagen om man inte har någon empati för levande varelser, stora som små?

Tänk om det finns fler valpar som ännu inte hittats? Hoppas personerna hittas och ställs inför rätta och döms!

Om någon saknade sin valp och den skulle ha smitit borde den ju vara anmäld hos polisen som försvunnen. Jag hade då kontaktat polisen direkt om min hund var borta ifall någon hittar den och för den till polisen. Hoppas ingen får tillbaka valparna som försökt göra sig av med dom på detta vidriga sätt. Är de insmugglade kan de bära på sjukdomar och behöver veterinärvård innan de får nya hem. Hade jag bott i närheten hade jag hämtat dom allihopa!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg är publicerat under Nyhetsartiklar och märkt , av Matte. Bokmärk permalänken.

Om Matte

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

1 svar på ”Fy fan för en del människor!

  1. Ja, jag hörde om det där. Det är helt sjukt! Vad är det för människor som gör en sån sak? – precis som du själv skrivit. Det är det enda man tänker… Nä usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.