Sammanfattning av 2013

nyårsafton kommer som vanligt året i bilder. Den som följt bloggen kommer känna igen de olika händelserna som visas 🙂 (Har man inte följt bloggen så finns det en kalender i höger spalt där man kan bläddra bakåt och läsa vad som hänt).

Men vi kan fuska lite i förväg med en roligast och tråkigast lista för året. Om vi börjar med det tråkiga.

Årets tre tråkigaste händelser

3. Årets alla besök på djursjukhuset. Allvarliga som mindre allvarliga. Alltid tråkigt när ens vän behöver besöka djursjukhuset (i annat fall än vaccinering möjligtvis). Theo har chipats och kastrerats under året. Alf har utretts för sin konstiga böld som visade sig vara en körtelförändring och som leder till att även han ska kastreras.

2. December månads envisa halka! Vi har knappt tagit oss ut den sista månaden. Man känner sig allt mer isolerad. Varken hund eller människa vill gå ut. Det är blött, blåsigt, halt och grått ute. Inte ens solen vill vara framme!

1. Alfs cykelolycka. Det skrämde verkligen upp oss. Tankar om diskbråck, höfter ur led, avlivning snurrade på väg till veterinären den 1/8. Alf hade änglavakt och klarade sig med en natt på djursjukhuset med smärtlindring och en muskelskada. Den läkte som tur var på några veckor och han är helt återställd!

Om vi sen går till årets tre roligaste händelser

3. Theos utveckling hos oss. Från en hårdhänt liten avståndstagande kille till en vänlig, kärleskfull och försiktigare tax. Fortfarande full av energi!

2. I februari då matte valdes till sekreterare i Övre norrlands taxklubb. Så inspirerande och lärorikt att få vara med och påverka och lära sig av alla duktiga taxmänniskor! Vi har ordnat roliga föreläsningar och hjälpt till på utställningar.

1. 16 februari då Theo flyttade in till oss! Vår kompis Anna som mejlade en blocketannons om en lite taxkille som sökte nytt hem pga att de som först tog honom inte var snäll. Inte nog med att det var en söt lite taxkille på bilden, han var ju precis på pricken lik vår egen Alf! Blödiga mattehjärtat satte igång och ordnade så att han skulle få komma och besöka oss med sin uppfödare och taxmamma. Sen dess bor han här

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.