Ny dator = fler inlägg

Äntligen har vi en ny dator. Vi köpte ju en ny för två månader sedan när vår gamla gav upp. Dock åkte den nya datorn (HP) direkt in på reparation efter att den blivit för het. När vi fick hem den så var den fortfarande trasig och så har den lämnats in, kommit tillbaka, lämnats in, kommit tillbaka… Ja, så när vi nu fick hem den en sista gång sa vi att vi inte vill ha den då den fortfarande inte visade rätt temperatur + att överhettningsskyddet inte fungerade. Så vi fick välja en ny! Nu hoppas vi denna nya ASUS ska hålla och fungera bra. W8 är kanske ingen hit men ja man får väl vänja sig 🙂

Det är fortfarande bara halt ute. Vi bor i Norrbotten. Här innebär vinter massor av snö och kyla. Men inte i år! Det kommer några cm snö sen regnar och tinar det bort i flera dagar för att frysa till på natten och bli is. Det kallar vi för Stockholmsvinter. Vi är knappt ute och går då man håller på att ramla hela tiden och hundarna riskerar att sträcka sig. Det grusas men det hjälper inte. Vi har så tråkigt just nu! Solen har inte börjat visa sig ännu trots att vi går mot ljusare tider (solens tid uppe ökar för varje dag). Tips på saker vi kan roa oss med tills det går att vistas ute igen?

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Ny dator = fler inlägg”

 1. Emma

  Sökövningar, träna in roliga tricks (städa, dra av husse/matte strumporna, knyta upp skor) , balansövningar (ex en tass på en liten plastburk och sedan öka svårighetsgraden till fyra burkar – en för varje tass) eller gömma godis i en ihopvikt/ihopsnurrad handduk.

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Tack för tipsen! Ska prova det där med burkarna 😀 Får se om de har tålamod att lära sig kroppskontroll. Har använt min balansbräda åt dom. Hittills står dom med frambenen på den.. Ska försöka få upp alla ben..

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.