Grattis på nationaldagen

Idag har Alf hjälpt matte och mormor att plantera om alla inneblommor och ordnat med planteringen ute. Regnet vill inte sluta falla, är någon där uppe otröstlig?

Har någon sett sommaren?

Den försvann någon gång i början på september 2011 och har sedan dess varit spårlöst försvunnen. Det har förekommit rapporter om att den skymtats på flera olika ställen, men än så länge är det osäkert om det verkligen är sommaren man har sett eller om det är någonting som är mycket likt. Ingen har ännu kunnat bevisa att det verkligen är sommaren man har hittat då den haft en tendens att försvinna lika snabbt som den dykt upp. Senast sommaren sågs var den klädd i en grön lövskrud och kvittrade glatt var den än befann sig.  Andra attribut som kännetecknar den är sol, värme, bad och ljusa nätter.

Är det någon som tror sig ha sett sommaren eller som vet var man kan finna den går det bra att maila.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.