När skadan inte syns

Har varit halvrisigt väder hela veckan. Som tur är har vi haft luncherna med lite sol (eller uppehåll åtminstone) så vi har kunnat komma ut på en ordentlig promenad varje dag. Igår var det dock skönt väder ute. Ca 10 plusgrader och sol på dagen. Gick en kortare runda med hundarna, ca 30 minuter. På kvällen mulnade det på men temperaturen var behaglig. Så vi tänkte gå en promenad som jag trodde skulle ta typ 45-50 minuter. Plötsligt hade vi gått i 1,5 timme!

Såg på Theo när vi var nära hem (bara några 100 meter kvar) att han började bli lite trött. Så bar honom. Inte lätt att komma ihåg att han har en ryggskada när den inte syns och när han inte är påverkad av den! Så idag blir det vilodag för herren.

Var lite orolig i morse att han skulle vara stel eller ha ont men han verkade som vanligt. Han sträcker på bakbenen lite oftare än tidigare, som stretchar. Så gör han även efter simpassen han har 3 minuter x 2. Har nästa simpass bokat imorgon. Får han inga men av långpromenaden igår så kör vi på sim, annars får han vila. Just nu ser han ut att må gott. ville ut och gå på lunchen men jag rastade bara en snabbis. Vill inte överanstränga honom.

20160421_194310(1)

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.