Julaftonskväll

Ja nu har vi åkt runt och landat i Kalix. Hundarna har fått äkta kalixälgben till efterrätt idag. Några julklappar fick dom också, lite godis, ett ben och tassalva. Nu börjar de bli svårt att få dom att varva ner. De har varit så igång hela dagen. Just nu har de en hage i tv-rummet där de ser oss men inte kan springa runt i hela huset. De får hålla sig i tv-rummet. Lite protester är det men för det mesta så sköter dom sig fint. På sista promenaden stötte vi på hela kalix-renskock! “Mormor” hade svårt att hålla Affe så husse fick ta över. Sigge har accepterat sin nya flock och tycker nu mer att det är jobbigt när någon inte går i gruppen. Avviker någon, sackar någon efter eller vänder någon så piper han och gnyr!

För att inte hamna mitt i julmaten, där olyckor kan hända (typ en hund käkar upp nåt onyttigt) så fick de vänta i datarummet. Inte populärt.

Detta var anledningen till föregående bild. Stooort intresse för julmaten.

Sigge med julklapp. De tuggade sönder pipen i båda leksakerna inom en timme. Troligtvis är Alf boven för han slaktar alla leksaker!

Trött av allt ståhej.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.