Tänker du skaffa husdjur – se detta!

En varning först: Det kan bli känslosamt men det är otroligt viktigt att se! Tar man på sig ett ansvar för djur så har man ett ansvar att göra det bästa för djuret hela vägen!

Är så himla upprörd efter att ha läst om två grova fall av djurplågeri i tidningen de senaste dagarna: En kvinna sparkar sin lilla hund inför polisen. Då har man ju seriösa problem och borde inte vara utsläppt bland folk! En annan hund hittas dränkt och fastkedjad i fälgar i en sjö!

Fy fan för sådana människor! Om man inte längre vill ha kvar sitt husdjur så överlämnar man det åt någon annan – sälj hunden, prata med en organisation som hjälper till med omplacering eller i värsta fall kontakta polisen och säg att Ni absolut inte kan ha kvar djuret. Men man plågar inte ihjäl sitt husdjur för att man ledsnar/blir arg, man lämnar det inte åt sitt öde på en skogsväg och man tar inte ut sina egna aggressioner på sina familjemedlemmar – vilka de än är!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg är publicerat under Annat hundrelaterat och märkt , av Matte. Bokmärk permalänken.

Om Matte

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.