Snö snö snö

Ja denna helg har gått mest i snön och vinterns tecken. Skottat snö hur många gånger som helst. Nu är plogvallarna över 1,5 meter. Snön på taket är strax under 2 meter och det börjar kännas lite obehagligt. Som tur är är det inte så jättekallt. Vissa byar är strömlösa men vi i stan klarar oss. Det är väl sånt här man får tänka på om vi flyttar utanför stan i ett eget hus. Snöskottning, strömavbrott och mer snöskottning. Balkongen är översnöad och det har drivit in mot vår ingång till lägenheten så vi fick skotta upp ytterdörren.

Taxarna har kämpat sig fram i snön, visst är det bra träning men samtidigt kan det slita rätt hårt på kroppen då man inte hinner värma upp dem först. Bara att ta sig ut och pinka är ju ett projekt i sig.

Ikväll har vi sätt en ny skräckfilm med småtaxarnas husse och matte. Det blev “The uninvited” som var väl sådär. Inget slår ju gamla klassiker som The shining, Exorcisten eller nya klassiker som Sinister, Insidious och conjouring. Vet inte varför jag ser alla läskiga filmer, är lika rädd varje gång och blundar mest 😉 Men på något sätt är det ändå något som lockar med såna filmer även om jag får svårt att sova 😉

Ska försöka beta av några skräckisar som kom 2014: The quiet one, Housbound, The Canal, 13 sins… Ja vi får se om vi vågar… 🙂 Vilka filmer gillar ni?

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.