Mer snö väntas

Idag fick vi ett samtal på morgonen att taket i stugan hade rasat in över förrådet så det var ut och börja skotta åt farfar. Matte fick vara taxvakt så de inte kröp in under bråtet. Till slut fick vi ut snöslungan. Passade på att skotta taket på stugan också då det väntas mer snö imorgon.
Alf står och skäller på husse och matte som skottar taket. Han förstår inte varför vi är där uppe. Han gjorde ett försök att ta sig upp efter stegen också men vände som tur var.

Man blir trött av att vara ute i flera timmar och skotta. Trötta och fulla av träningsvärk så somnade vi på soffan när vi kom hem. Imorgon ska vi och titta på tomter och nya hus. Får se om vi hittar ett drömhus. Det svåra just nu verkar vara att få till ett garage i priset. Med tanke på den mängd snö som kommit idag är det ju nödvändigt med någon form av skydd för bilen. Åtminstone en carport. Får se om hustillverkarna tycker det också. En snöslunga är då ett säkert inköp!

Har det kommit tillräckligt med snö?

 • Ja, nu räcker det. (50%, 3 Votes)
 • Nej, jag klagar inte. (50%, 3 Votes)
 • Jag längtar till sommaren. (0%, 0 Votes)

Total Voters: 6

Loading ... Loading ...
"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad , | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Mer snö väntas”

 1. Quila o Ronja

  tryckte först på gilla, men ändrade mig genast! Det hörvärda inget jag gillar, så klart, att ett tak rasar in, att ni har tungt jobb med att skotta, osv.
  Joo, det var en gullig bild på Alf, som funderar lite på HUR han ska göra?
  Ha en fortsatt trevlig helg
  Susanne

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Nja brukar ju inte ha något emot snö men det här är ju lite väl mycket med tanke på att taket rasat. Jo han var fundersam där nere 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.