Dag 2 Presentation av mina hundar

Bild

Fakta om våra hundar finns uppe till höger i menynOm oss” så jag tänkte försöka mig på en annorlunda presentation av våra hundar. Tänkte om de själva skulle presentera sig skulle det låta något sånt här kanske?

Hej, Jag heter Alf och är 5 år gammal. Det bästa som finns är att vara hemma i soffan med hela flocken. Även den del av flocken som inte bor i vårt hus men som vi besöker ofta. När vi går ut vill jag helst få springa fritt i skogen och jaga det jag vill! Om jag inte får göra det så vill jag helst leka att jag blir jagad.  Här hemma serveras oftast rätt tråkig mat, men jag äter för att vara snäll. Men lite mer köttbitar hade varit önskvärt. Jag har många funderingar kring livet och kanske skulle jag kunna skriva en bok en dag? Jag är rätt klok, det säger alla människor. Jag vill helst bara umgås med de jag redan känner och förstår inte varför andra ska bry sig i mig? Brukar skälla att dom ska hålla sig borta! Min favorittjej Lexi bor granne med oss och vi borde hälsa på där oftare. Mina tjejkompisar Alma och Elsa har flyttat från vårt område vilket är tråkigt, men vi träffas ändå ibland och då har vi lika kul! Där får man minsann smaka godare mat än hemma. Deras husse och matte ger keso, morötter och grönsaker i maten istället för tråkig mat. Det är lite kul att bli beundrad som en vacker tax. Det tycker jag om! Tack och hej!

SONY DSC

Hej! JAG heTer Theo. KanSke är Jag typ 2 år Gammal. Hej! Kolla En Ekorre! EllEr var det En skata? Jag TyckER om att bli KLIad och KlappaD. Gärna Av Alla! SAMTIDIGT! Fast Det Går ju INTe. ElLER ska vi provA? 🙂 Vi Är ute För sällan. JAg vill Helst vara Ute. Där finns Det så mycKet att titta På och SKälla på! I Stugan SItter jag Och tittar på Grannarnas katt, sKäller åt ekorrarna och Leker med hundEn Alice. Det Bästa jag vet äR att få utforsKa saker själv, På egen Tass. Jag kan Sånt. Kan SJälv. Ingen Behöver följa mig i Snöret. Men på natten, När d Är mörkt, dÅ vill jag ha folk Nära för mörker är L ä s k i g t. Jag Vill ha Sommar alltId för Då får jag bada! Det finns Inget roligare än Att BADA! Här i huSet är det jag som bestämmer. Jag får Ibland ta i med Höga rösten för att dom sKa förstå det! Mitt Motto I livet, som rimmar på Lotto, är att ALlt går att äta! Provsmaka åtminstone! Nu ska jag gå! Hej då!

IMG_20140809_125908

Dag 1 – Presentation av mig själv
Dag 2 – Presentation av mina hundar
Dag 3 – Om mina hundraser
Dag 4 – Min första hund
Dag 5 – Mina andra husdjur
Dag 6 – Varför jag har hund
Dag 7 – Hur jag är som hundägare
Dag 8 – Vad en hund är för mig
Dag 9 – Hur en bra dag med hundarna ser ut
Dag 10 – Varför jag har blandraser
Dag 11 – Vilka hundsporter jag har provat
Dag 12 – Vad jag tränar med mina hundar
Dag 13 – Vad mina hundar har eller kommer att tävla i
Dag 14 – Viktiga egenskaper när jag väljer hund
Dag 15 – Mina förebilder inom hund
Dag 16 – Hur jag valde kennel
Dag 17 – Hur väluppfostrade mina hundar är
Dag 18 – Nackdelar med att ha hund
Dag 19 – Raser jag skulle vilja ha
Dag 20 – Raser jag inte skulle vilja ha
Dag 21 – Det här älskar mina hundar
Dag 22 – Det här tycker inte mina hundar om
Dag 23 – Mina skötselrutiner för hundarna
Dag 24 – Roliga bilder på hundarna
Dag 25 – Jul med hundarna
Dag 26 – Mitt favoritminne med hundarna

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Dag 2 Presentation av mina hundar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.