Ny attityd

Bild

Det varma vädret och bristen på aktivitet på grund av det, har gjort både hundar och hundägare matta och griniga. Hundarna har skällt på allt och alla, husse och matte har haft kortare tålamod och stämningen har inte alltid varit på topp. Ibland måste man tänka om och bryta mönstret.

Idag tog matte tag i detta. Först inköp av konor (till rallylydnaden), en träningsväska på Myrorna, och lite godare hundgodis än vanligt. Sen bestämde sig matte för att inte säga “nej” eller bli irriterad under hela promenaden. Mattes förkylning gör att vi fortfarande inte orkar några långpromenader men vi tog oss med bil ut i skogen och körde lite balansträning, sitt/stanna och andra kontaktövningar och diskrimineringsövningar. Positiv anda och trevligare för alla.

IMG_20140809_125923

En gammal murken stubbe är svår att hålla balansen på när den är så mjuk.IMG_20140809_125908 IMG_20140809_125848 IMG_20140809_125824Vi hittade stenar, stockar och stubbar. Sen gick vi sakta genom snår och ris, med fyrhjulsdriften som sjukgymnasten kallar det 🙂 Hoppas vi alla mår lite bättre nu.

Theo lyckades så klart äta upp nåt där ute i skogen. Det är så typiskt. Även om man står brevid honom så lyckas han sätta i sig nåt. Man hinner sällan se vad det är eller ta ut det ur munnen. Nå hoppas d inte var något giftigt.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

3 Svar på “Ny attityd”

 1. Terése

  Ååå, visst är det tråkigt när allt blir sådär negativt, hade en lång period som var sådär. Man själv var trött och hunden tyckte såklart en var tråkig som var trött och grinig och blev såklart ännu jobbigare. Men då är det bra att en har lite självinsikt iaf, och vet att det går att vända allt så det blir positivt och roligt igen ^^

  … och vad fina de är i nya selarna förresten. Passar dem dunderbra 🙂

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Jo man får inte låta vardagen bli grå och trist. Bäst att själv ta tag i det. Ja vi gillar våra selar! Dom satt jättebra. Å priset var ju toppen med 50% rabatt på Zoozoo.com!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.