Lugn och skön promenad, eller?

På kvällspromenaden i dag mötte vi grannen efter vägen. Hon berättade att hon blivit påhoppad vid ett tillfälle av två män som lurpassade vid ett hörn runt berget. Hon böjde sig fram för att få lös hunden som gått runt ett träd och då kände hon en hand på axeln. Hon hade lyckats springa därifrån och fått lös hunden. När hon ringde efter sin man som kom och mötte henne så hade han sett hur männen var kvar vid samma ställe som om de väntade på ett nytt offer.

Fan va arg jag blir. Ska man inte kunna gå på en promenad med hunden utan att bli påhoppad? Folk som inte har lärt sig skilja på ditt och mitt ska sitta i fängelse!

Sån tur att det gick bra för henne. Hon berättade att någon annan blivit nedslagen också vid samma ställe. Vi skulle behöva fler synliga poliser i Sverige. Folk ska inte kunna stå och lurpassa på folk som är ute och motionerar.

Tycker inte man ska behöva beväpna sig. Våld föder våld brukar det ju heta. Men jag förstår de som vill göra det för att bli rånad eller påhoppad vill man ju inte!

Vi bor ju i ett annars lugnt område. När jag växte upp hade man inte låst ytterdörren eller bilen. Cykeln kunde stå framme under bron över natten osv. Idag måste allt låsas in! Så jäkla tråkigt!

Det kommer alltid finnas människor som inte respekterar andra. De förstör för andra, de stjäl, de hotar och slår. Dessa människor mår ju sällan bra. Friska, stabila, glada människor beter sig inte så.

Hade de tagit mig idag hade de blivit rika på hundbajspåsar och hundgodis. Det var allt jag hade i fickorna.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.