Hemska tider

En granne har blivit knivmördad här idag! Det är fruktansvärt! Otäckt. Polisen och ambulans står här och dom har spärrat av gården. Man tror att man ska vara skonad, att allt ont händer någon annanstans men inte på mitt område…

Alfs uvi verkar ha dragit sig tillbaka efter c-vitamin! Han visar inga som helst tecken längre på kisseriet. Hoppas d håller sig borta!

Jag älskar Alfen mer än allt annat på jorden, han är världens finaste och vackraste. Med det sagt: Jag smälter som smöööör när jag ser en sån här tax!

Heter det chokladfärgad eller brun med leverfärgad nos? Dom är helt underbart söta. Vi längtar efter en kompis till Alf men vi måste bearbeta hundvakterna först. Vänta till rätt läge så att säga 😉 Alf skulle trivas med en taxkompis.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Det här inlägget postades i Annat hundrelaterat av Matte Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Matte Sofia

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *