Sommar och sol..

Det vackra vädret fortsätter 🙂 Sol och väldigt varmt (25-30 grader). Jag tror vi i norr har fått det bästa vädret i sommar med tanke på hur mycket det åskar och regnar i söder. Här har det inte åskat en enda gång. Jag har hört en knall men ingen svart himmel, inga blixtar osv.

Affe tycker att det är för varmt ute för att göra nåt överhuvudtaget. Bara ligga inne i soffan är nog så ansträngande. Vi har firat husses födelsedag i flera dagar å det har kommit och gått folk här. Affe har inte fått så mycket träning av nåt just dom här dagarna. Jo, han har simtränat med sin kompis Soikko (norrbottensspets). Vi har och simmade med dom i fredags, Affe hade sin flytväst på.

Matte försökte göra en glasstårta till husses kalas. För första gången uppträder detta mysterium: Glasstårtan smälter i frysen! Frysen är alltså inte trasig men glassen rinner ut trots 40 min + 1 h i frysen! Hur är d möjligt?! Det var iof 27 grader inomhus när tårtan gjordes men ändå.

Nu ska vi försöka få ut hunden på en promenad. Det är “bara” 25 grader varmt och vinden fläktar. Idag får han faktiskt följa med på en långpromenad, vare sig han vill eller inte.

Ni har väl inte glömt att rösta på Affes bild i Härliga hunds och Agrias coola tävling? 🙂

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.