Första lyckade skvallerpasset

Tog ut motvillig tax på  en runda. Laddade fickan med godis och klicker. Först stötte vi på älgfamiljen som uppehåller sig i krokarna. En ko med kalv. För inte så länge sen blev en kvinna med en schäfer attackerad av en ko som vaktade sin kalv. Så för att inte locka till fler attacker så vände vi när vi såg att kon reste på sig.

Vi valde att gå genom bostadsområdet hem. Vi mötte en svart cockerspaniel bakom oss. Matte tryckte in en frolic i Alfs mun innan han hann skälla, förvånad hund tittade på vovven o sen på matte – som tryckte in nästa frolic i mun. De gick över på andra sidan vägen som tur var så vi kunde fortsätta med titta-frolic utan ett enda skall! Alf verkade mer nyfiken på vovven men för att inte få honom allt för uppspelt så matades det massa godis 🙂 Hoppas det är början på nåt gott och att Affe snart tycker att vovvar är helt okej att möta, dom är inte så läskiga.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Det här inlägget postades i Alf och Theos vardag av Matte Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Matte Sofia

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *