Hundpromenad genom stan

I morse klev vi upp tidigt och åkte in till stan för gemensam promenad med flera hundägare. Det klagas allt för ofta på hundägare hit och dit, på hundar som inte klarar av vardagliga saker, som skäller och gör utfall. Men idag bevisade vi att de allra flesta hundar fungerar alldeles utmärkt i stressiga miljöer och med många andra hundar tätt inpå sig 🙂 Vilken härlig promenad. Glada hundar, mycket prat och skönt väder!

Stora och små hundar gick tillsammans. Svarta och vita, fluffiga och nakna (en mexicansk nakenhund hade också hittat dit). Inte mycket liv alls. Många stannade och beundrade alla fina vovvar. Man hörde flera ur publiken beundra den allra vackraste taxen som gick med 🙂 Han var i och för sig den enda taxen med i gänget men alla vet hur en tax ser ut! Ja förutom ett barn som trodde han var en pudel! 😀

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg är publicerat under Alf och Theos vardag och märkt av Matte. Bokmärk permalänken.

Om Matte

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.