Nyheter!

Nu har jag äntligen haft lite tid att arbeta ihop dessa informationsvideos. De är mellan ca 15 och 50 minuter långa, en del kommer med övningar du kan ladda ner och prova.

Kostnad: 150 kr/föreläsning, via faktura. Boka via hund@echosierra.se och ange vilken av föreläsningarna du önskar se.

Följande finns att boka:

1. Inspirationsföreläsning om inlärning och djurens känslor
En guide genom etologi och varför djurens känslor spelar roll vid inlärning.

2. Berikning – För ett rikt hundliv
Om hur du kan ge din hund ett rikare hundliv, med fler upplevelser – ur hundens perspektiv.

3. Inspirationsföreläsning om Träning och Inlärning
Får du inte de träningsresultat du önskar? Gör du skillnad på träning och vardagslydnad? Målet för alla hundägare är ju ofta att ha en så lättsam och trevlig vardag med sin hunds om möjligt, här är en kort guide om hur du snabbast och effektivast når resultat både på träningsplanen och i vardagen. Här får du även ett träningsavtal som du och din hund kan ”signera”.

4. Den livsviktiga leken
För alla däggdjur är leken otroligt viktig för inlärning, psykisk och fysisk hälsa, för social gemenskap och för att bygga starka relationer. Lär dig mer om lekens betydelse och hur du kan använda leken för att stärka relationen mellan dig och din hund och utnyttja leken i inlärningsmoment. Du får också två PDF filer med lekövningar.

5. Förlorat en vän
En föredrag om att möta sorgen när vi förlorar någon vi älskar, ett husdjur som funnits där i många år, genom svåra och glada stunder. Hur tar man sig igenom denna tunga tid? Hur kan man ta hand om sig själv när det är jobbigt?

6. Ta hand om dig som hundägare
Känns det ibland som att du har en press på dig från andra? Har andra åsikter om dig och din hund som får dig att må dåligt, ger dig prestationsångest eller stressar dig? Här får du några tips och en massa stöd i att göra det bästa för dig och din hund!

Känns det intressant kan du skicka ett mejl till hund@echosierra.se och ange vilken föreläsning du är intresserad av.

Jag hoppas du respekterar den tid och det arbeta jag lagt ner på att göra dessa och inte delar lösenord eller material vidare. Tack!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.