Alfs sår vill inte läka

Vi blir inte kloka på vad det kan vara? Han får ju alltid ett litet sår vid analen varje vår. Första året åkte vi till veterinär för vi visste inte vad det var. De visste inte heller för det är inte analsäckarna.

Nu har han gått med det här hela sommaren. Han verkar själv rätt opåverkad. Han är inte där och slickar särskilt mycket, nån enstaka gång ser man. Han kasar inte på rumpan och han har ingen feber och äter och dricker normalt. Han verkar helt obrydd. Men det är ändock ett sår. Sår ska man inte ha.

Ringt till veterinären igen. De vet fortfarande inte vad de ska rekommendera men istället för kortisonsalvan vi kört så ska vi nu prova att torka ut det. Så nu tvättar vi och smörjer. Får se om det ger nån effekt, annars åker vi in igen. Det är inget var så ingen infektion.

Vad gör man? Det är ju på ett obekvämt ställe men han verkar som sagt inte påverkad. Det är ett öppet litet sår som är svullet, det är svullet runt hela analen men som sagt inte analsäckarna. Dom är intakta.

Vi har haft teorin att det kan vara hemoroider, att han blir torr, att han blir fuktig och varm vilket orsakar skavsår eftersom det är mellan svansen och analen som såret är…

Vi kliar oss i huvudet!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.