Videocoaching

Känns det som att du har ett behov av att få prata med någon om dina tankar kring hundträning, problem ni stött på eller få tips och idéer på hur ni kan utvecklas?

Tränar du din hund med positiva metoder (vilket är ett krav för att bli godkänd) och vill få de amerikanska tricktitlarna registrerade? Om inte kan du först boka hundträningstimmar så går jag igenom klickerträningens grunder. Jag är utbildad och certifierad i DMWYD och får därmed också bedöma/godkänna trick som du sedan får registrerade i Amerikanska Kennelklubben! Läs mer här: https://domorewithyourdog.com/DogTricks/

Det kan vara en kul morot att komma vidare i träningen eller bara roligt att få ett kvitto på vad du och din hund kan!

Har du aldrig tränat trick med din hund? Inga problem – jag hjälper er att komma igång. Jag kan lära ut grundläggande principer för positiva metoder och sedan lägger vi upp en plan för hur ni ska klara era titlar. Gäller allt från sällskapshundar till tävlingsekipage. Inga förkunskaper krävs.

Har du andra funderingar kring dina egna tankar eller svårigheter att få andra att respektera vilka regler du vill ha gällande din hund eller specifika klickerträningsfrågor?

Då kanske videosamtal är något för er!

Du bokar och Du bestämmer själv vad Du vill att vi ska prata om som rör Dig och Din hunds liv. Jag kan dock inte coacha i frågor rörande problembeteenden – där finns det andra som är mer kompetenta än mig i frågan.

Du kan boka videosamtal via onlinebokningen oavsett var i Sverige du befinner dig. Du får 30 minuter där vi pratar om det som är viktigt för Dig och din hundträning. Ibland behöver man bara lite stöttning, ibland har man större bekymmer och behöver lite nytänkande för att bryta onda cirklar. Vi utgår från Era behov, här och nu.

Det du behöver tillgång till är:

  • Internetuppkoppling med god kvalité
  • Dator/surfplatta/mobiltelefon med videofunktion
  • Gärna ett stativ om du använder mobil/surfplatta för stadigare bild, särskilt om du vill få trick bedömda
  • Ladda ner appen zoom gratis

Kostnad 400 kr/30 min.