E-böcker

Taxliv

Jag samlade ihop inläggen om vårt liv med Alf och Theo till en e-bok: Taxliv. Den är gratis att ladda ner och läsa för den som funderar på hur livet med tax kan se ut. Kanske funderar du på att skaffa tax? Eller har du funderingar på vad du kan göra med din tax? Vi provade det mesta! Oavsett anledning så får du gärna ta del av vårt liv här. Se nedladdningsknappen nedan. Bonus! I boken ingår även inlägget om “Alfabetsinkallningen” – 28 sätt att jobba med inkallning.

Echosierra hunds djurägarguide för föräldrar

Mina instagraminlägg med text om vad man behöver tänka på och förbereda för att ett nytt husdjur ska bli den glädje som förväntas. Med dålig planering eller impulsköp riskerar både djur och ägare må dåligt. Att ta ansvar inför att skaffa husdjur är att visa kärlek, omsorg och empati. Den tid du lägger ner innan får du igen senare då risken minskar för problem.

Allting är skyddat enligt upphovsrätt och jag hoppas du respekterar den tid och engagemang jag lagt ner och inte delar, kopierar eller på annat sätt sprider vidare. Tack!©sofiasundvall2023