Vår sponsor

Status

logo

 

Jag har skrivit på ett sponsoravtal med Zoozoo.com vilket innebär att jag kommer att bli en zoozoo bloggare! Bloggen Historien om Alf har ju funnits sedan mars 2010 då vi planerade resan ner för att hämta vår första hund, Alf. Sedan dess har jag bloggat. Sen har facebook och även Instagram (2013) konto startas i bloggens namn 🙂

Det känns jätteroligt att bli tillfrågad och att min blogg uppskattas på ett sådant sätt att jag får skriva mer. Att det dessutom gynnar hundarna i form av hundmat som levereras hem till dörren gör det hela ännu roligare.

Zoozoo är Nordens största djurbutik på nätet med allt från foder, burar och utrustning till hundar, katter, fåglar, reptiler, smådjur och fisk. Kolla in deras sida och håll utkik på bloggen. Det kan dyka upp erbjudande här till er läsare! De levererar varorna direkt hem till dörren och det bästa av allt är att du kan starta en prenumeration på just ditt foder så behöver det aldrig ta slut hemma!

Ser fram emot detta uppdrag!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Erbjudande till mina läsare

Status

www.zoozoo.com ger 150 kr rabatt till alla som läser Historien om Alf och gör en beställning för minst 500 kr!

Via ZooZoo kan man bland annat prenumerera på hundfoder som levereras hem till dörren (även färskfodret VoH). De har även leksaker, bäddar och godis. Gäller även katter och andra smådjur!

Hemleverans är ju aldrig fel!

Varsågoda!

Sofia

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"