Förändringarnas år

2017 har bara börjat men jag vet redan nu att det kommer att bli förändringarnas år, på gott och ont. 

Jag har fått nytt jobb och kommer att börja i mars. Det är lite skrämmande och spännande att säga upp sig från något man kan, är trygg med och gå till något okänt. Det kan bli jättebra eller så trivs man inte. Men man vet inte förrän man provat. Förhoppningsvis blir huset klart också i april så vi äntligen kan få någonstans att bo!

Sen kommer jag att avsluta mitt styrelsearbete i taxklubben. I det här läget handlar det bara om att jag inte orkar längre pga husbygget. Jag måste få ordning på livet, på huset, på alla mina saker. Orken kanske kommer tillbaka senare. Det har varit jättekul och lärorikt att sitta i lokalföreningens styrelse. Jag hoppas fler tar chansen att jobba ideellt i föreningslivet. Det blir inga aktiviteter utan DIG. Det är inte NÅGON ANNAN som ska ordna allt – DU kan också hjälpa till, i det lilla eller det stora. Man får många nya vänner, får en inblick i frågor man inte hade en aning om och man får ibland också ett tack för det jobb man lägger ner. Det väger tungt. Vi har årsmöte i februari och jag vet att det kan vara svårt att hitta ny intresserade men jag hoppas Ni ställer upp för det är en bra klubb!

Så till Dig som aldrig provat, som inte tror att du kan, våga! Du behöver inte kunna något – du lär dig. Att vara ideellt engagerad kan ibland vara lite tröttsamt när man möter människor som inte förstår att man inte har betalt för den tid man lägger ner. Det man gör gör man när man är klar med sitt eget först. De människorna är tack och lov få. De flesta har full förståelse och är tacksamma över det arbete man lägger ner.

I taxklubben finns många fina människor som lägger ner stor möda på att anordna fina, välorganiserade aktiviteter! Ni är bäst!

Jag kommer ju inte sluta i taxklubben, men ta en paus från styrelsearbetet i alla fall.

Jag skulle önska att jag under 2017 fick uppleva:
– ett färdigt byggt hus!
– orken att träna och tävla hund igen
– nya spännande arbetsuppgifter och arbetskamrater (även om någon är ny-gammal så att säga)
– att alla nära och kära får vara friska

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Förändringarnas år”

  1. Erika

    Så spännande med nytt jobb! Hoppas att det blir jättebra 🙂 . Och att ert hus ÄNTLIGEN blir klart så att ni kan flytta in och njuta av det.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.