Gilla lika eller olika?

Vilka bloggar man läser utgår ju från ens eget intresseområde i första hand. Men man lär sig av olikheter – ibland lär man sig att bli mer övertygad om sin egen uppfattning, ibland att det finns andra perspektiv som kan vara bra, eller så inser man att man har olika referenser och idéer. Jag läser alla sorters bloggar och inlägg. Inte bara om min egen ras eller om de sporter vi är intresserade av. Även om jag inte kan något om vallning t ex så kan jag uppskatta att läsa inlägg som förklarar och visar hur vallning går till. Alltid lär jag mig något.

Visst det kryllar inte av taxbloggar och jag hade gärna följt fler taxar för att jag älskar rasen. Men jag har fått bloggvänner av helt skilda intressen också vilket alltid är givande 🙂 Jag tycker om vardagsinlägg med mycket bilder. När det inte alltid handlar om mål eller träningsupplägg. Kan få lite prestationsångest själv då vi tävlar men mest på hobbynivå.

Hur intresserad är du av bloggar som handlar om hundar eller sporter du själv inte har/utövar?

Vilket innehåll är viktigast för dig när du läser bloggar?

 • Samma ras och/eller hundsport som jag utövar (29%, 5 Votes)
 • Jag gillar att snubbla in på alla möjliga olika hundbloggar (29%, 5 Votes)
 • Jag läser alla typer av hundbloggar och vill lära mig mer (24%, 4 Votes)
 • Spelar ingen roll vilka hundar men mest de sporter jag utövar (18%, 3 Votes)
 • Jag följer bara vänners bloggar (0%, 0 Votes)
 • Jag följer bara kändisar och/eller kända instruktörer (0%, 0 Votes)
 • Vet ej (0%, 0 Votes)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...
"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Gilla lika eller olika?”

 1. Ninni

  Svårbesvarad fråga. Jag följer de som publicerar välskrivna inlägg i bloggar med lätt layout. Det spelar ingen roll hur mycket kunskap som finns bakom ett inlägg, är texten skriven med dåligt språkbruk eller i en enda stor klump, då orkar jag inte läsa. Likadant om layouten gör inläggen jobbiga att läsa, då försöker jag inte ens.

  Om personerna sedan skriver om saker jag själv pysslar med eller skriver om helt andra saker, det spelar mindre roll, jag är intresserad av allt så länge det handlar om hundar!

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja jag har svårt för när det är mycket reklam på bloggar (som vissa bloggportaler har) eller om det är rörelse i bakgrundsbilder, t ex snöflingor som faller eller hundtassar som rör på sig. Jag blir lätt störd av det 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.