Hjälp lantbruksdjuren!

Hjälp djuren nu! Vi är månadsgivare. Klicka på länken: WSPA.se

Miljarder djur lider just nu inom världens industriella djurhållning.

Majoriteten av alla djur inom livsmedelsproduktionen hålls instängda i trånga utrymmen under hela sina korta liv, utan att kunna röra sig fritt, andas frisk luft eller känna solljus.

Men idag kan DU vara med och göra någonting åt det!

Hjälp oss se till att regeringen lyfter fram lantbruksdjurens välfärd på FN:s världstoppmöte i Rio nästa år. Det kallas även Rio+20 och är ett oerhört viktigt globalt möte där planetens framtid står på dagordningen.

Politikerna har alla anledningar att lyssna! De positiva effekterna av djurvänligare livsmedelsproduktion kommer förmodligen att förvåna dem – det är inte bara djuren själva som gynnas, utan även människor och miljön.

Visste du till exempel att bättre djurhållning kan hjälpa till att skydda viktiga naturresurser och försörjningstillfällen i fattiga länder? Den är helt enkelt både bättre för djuren, människor och för planeten.

Och framför allt – genom att påverka FN-toppmötet om hållbar utveckling i Rio, kan vi vara med och rädda miljarder djur från plågsamma och ovärdiga liv!

En bättre värld kräver bättre djurvälfärd. Regeringen börjar förbereda sig inför mötet nu, så skicka ett meddelande till dem redan idag! // WSPA sverige

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.