Många beslut

Just nu är det många beslut som ska fattas. Finansieringen för ett nytt hus verkar gå igenom så dags att fundera på sälja lägenheten, bestämma husleverantör och tomt. Hundarna kommer säkert gilla att få springa ute på en tomt istället för promenader runt ett kvarter 😉

Igår hände en olycka precis innan vi skulle gå och sova. Theo (förste misstänkte i alla fall) hade kissat i sängen. Han som annars brukar vara jätteduktig på att visa när han behöver gå ut. I alla fall var det bara bädda om och som tur var så hade vi köpt madrasskyddet till tempurmadrassen så den klarade sig! Tempurmadrassen går sönder av vätska och en ny bäddmadrass kostar typ 15000 kr. Så bästa investeringen att köpa ett madrasskydd!

Hundarna fick sova i vardagsrummet för att inte riskera en ny olycka under natten. Idag skulle vi köpa ett nytt sånt där skydd eftersom det vi har nu åker i tvätten. Kom hem med  helt fel grej, trots att han i kassan sa att det var detta. Så nu är husse iväg och hämtar igen.

Har varit ute med hundarna flera gånger nu och ska gå en lång kvällsrunda så de kissar klart. Theo är så stressad ute nu (antagligen understimulerad med tanke på det kalla vädret) så han skäller på allt, har inte tid att kissa. Försöker aktivera dom bäst det går inne genom att gömma frukosten osv.

Hoppas på bättre väder och isar snart så vi kan gå ut och trötta ut dom.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Många beslut”

  1. Ulla

    Håller tummarna för att kisseriet löser sig. Så mycket ni har att fundera över, kan det påverka en känslig taxpojke? Kram på er

    Svara
  2. Ellinor

    Skoj har också, efter en tid utan, börjat kissa inne men jag tror det är snöätningen som är boven. Han verkligen skopar i sig snö i sin lycka och snö = vatten = väldigt kissnödig liten hund.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.