Att våga gå ut i mörkret

Husse och matte har sett en ny serie på TV som heter True Detective och den är jätteläskig och ryslig. Nu är d mörkt även när man kommer hem från jobbet och lite obehagligt att gå ut med hundarna. Tur man har en sambo att gå med och reflexer och en rejäl ficklampa. Hur gör ni när ni går ut i mörkret? Undviker ni ej upplysta platser?

Längtar till snön kommer om ca en månad. Då blir det ljusare iaf.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad , | 4 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

4 Svar på “Att våga gå ut i mörkret”

 1. Terése

  Jag är ju sådär konstig så jag har aldrig varit rädd för mörkret. Inte när jag bott i Sthlm city, förort till densamma eller som nu mitt ute på vischan. Och då kollar jag ändå på massvis av dokumentärer om seriemördare och det blir ett par rysare i veckan. Är rätt bra på att stänga av hemskheter när jag är ute och går. Musik i lurarna hjälper också. Då skrämmer en inte upp sig själv lika lätt 😉

  Längtar förresten efter säsong 2 av true detective lika mycket som jag längtar efter snön 😛

  Svara
 2. Eva H

  I min trakt undviker man (jag, och jag vet många) helt klart vissa platser när det är mörkt. (Fast HELT mörkt som på landet blir det ju aldrig)
  I alla fall när det inte är snö. Min erfarenhet är nämligen att det är tryggare när snön finns….. Inte pga att det blir ljusare egentligen utan för att “värsta buset” inte tål kyla tydligen 😀

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Haha ja man kan ju hoppas dom fryser för mycket för att begå brott

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.