Ett kort pass ute

Regnmolnen hängde tunga så tänkte ta det lite lugnt inne men Alf var som på och sökte kontakt. Då är han på rätt humör. Så gjorde lite korvbitar och lite paprikabitar och körde lite tempoväxlingar ute. Funkade bra men belöna framåt är svårt då han bara är godismotiverad. Kastar jag iväg godisen så springer han å söker den. Sen tror han det ligger fler där så svårt att få tillbaka honom. Berömde mycket.

Theo blev som tokig och bara gapade och gapade. Tror grannarna blev lite less. Men han är ju så glad lillskiten!

Theo är så rolig för nu fixar han att gå runt med framtassarna på en bok. Det har inte tagit länge att lära. Alf vill ha instruktioner innan han gör nåt.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

3 Svar på “Ett kort pass ute”

 1. Charlotte

  ååh hur lärde du Theo att gå runt på boken? har försökt med mina men får inte riktigt till de så då måste jag ju byta taktik:)

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Jag klickade först när han stod med framtassarna på boken. Sen kastade jag godisen en bit ifrån så han tvingades gå ifrån boken för att sedan springa tillbaka för en ny godis. När detta satt ordentligt, vilket tog tid, började jag gå mot honom från ena sidan. Så fort han flyttade en baktass så klickade jag å godis. Höll på så länge å nu kam han gå runt själv.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.