Då har Theo gjord det igen!

Bild

Matte var och handlade vid 14-tiden och köpte hem tvättmedel (svanen märkt och skonsammare). Vid 16.30 upptäcktes detta:

IMG_20140503_164550

 

Det finns bara en misstänkt: THEO!

Åter ett samtal till Agrias telefonveterinär. Troligtvis har han inte fått i sig något då det måste ha smakat illa och som ni ser är paketet fullt. Hade han tyckt om smaken hade han satt i sig mer synlig mängd. Men vi fick rådet att ge mat och vatten och absolut inte framkalla någon kräkning. Tvättmedel i små mängder är inte farligt. Så bara avvakta och se om han får några symtom. Än så länge verkar han då sitt vanliga (korkade!) jag. Att man kan bli less på honom och hans gnagande! Samtidigt så kan man inte bli arg. Man blir ju rädd och ledsen om det skulle hända honom något. Veterinären sa något om medicinskt kol men eftersom vi inte vet hur länge sen det är så vette tusan o det har någon effekt att ge nu?

Googlade och mjölk brukar rekommenderas till barn som fått i sig tvättmedel så matte droppade lite (laktosfri) mjölk i maten. Hoppas han inte mår dåligt. Han ser inte irriterad ut i munnen heller.

Sist var det mattes blodtrycksmedicin, nu tvättmedel. Matte har varit hemma hela tiden så när han skulle ha hunnit gå in i badrummet och käka tvättmedelskartong är ett mysterium! Han har legat i soffan brevid matte och Alf mesta tiden. Han är som en vessla!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Ett svar på “Då har Theo gjord det igen!”

  1. Elinore

    Nyfikna hundar är livsfarligt att ha. Tur att det gick bra ändå, och hoppas att inget annat kommer upp!

    Sv. Kommer ge Nox burkmat i några dagar som extrakost (2 små skedar, 1gg/dag). Han gillar det, så varför inte? Även om jag är emot RC.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.