Mindre populärt

Provade idag att blanda Mush köttbullarna med lite Acana (torrfoder) Light and fit med några droppar majsolja över i hopp om att bota Alfs hårda mage. Tror ni han åt? Han är inte dum den där. Det går inte att blanda ut mushköttbullarna med något annat. Han vägrar äta! Mush köttbullarna är verkligen den enda mat som Alf tycker om och har tyckt om. Inte ens VoH eller andra färskfoder duger. Bara mush. Knasig hund.

Igår köpte matte en sån där tygtandborste som man trär över fingret i hopp om att kunna börja borsta tänderna på hundarna. Dom har tidigare vägrat (och det var krångligt) att använda borste. Så några snabba gnugg å sen en dentastix som belöning. 🙂 Skeptiska men det gick. Får hoppas d går bättre ju mer dom vänjer sig. Det är dom bakre som är svårare att nå.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 4 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

4 Svar på “Mindre populärt”

 1. Terése

  De där tygtandsborstarna verkar smarta ändå 🙂

  Min lurv gillar dock att få tänderna borstade. Till och med om en bara kör med bikarbonat. Konstig den där ^^

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Så praktiskt och bra om dom gillar det. Hoppas mina blir lite bättre med tiden.

   Svara
 2. Emma

  Jag fick tips om att blanda ut färskfodret med vatten så maten får lösare konsistens om han blev hård i magen. Kanske kan vara värt att testa?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.