Långfredag

Bestämde mig på morgonen för att gå en långpromenad med hundarna så packade på mig kameran och köttbullar i fickan. I det vackra soliga vädret så kändes det som att vi aldrig ville gå hem. 1 mil på 2 timmar och 38 minuter visade det sig bli. Väl hemma skulle jag lägga upp bilderna som jag tagit under promenaden men då är kameraväskan tom! Kameran måste ha ramlat ur kameraväskan någonstans mellan centrum och hemvägen! Har gjort en polisanmälan och lagt ut en efterlysning på facebook så hoppas jag återfår kameran. Minneskortet innehåller bara bilder på hundarna så inget hemligt men det är jättetråkigt att förlora något. Hoppas det finns ärliga och fina människor som lämnar in den till polisen!

Så om någon hittar en knallorange kamera av märket panasonic Lumix i Luleå centrum eller därikring så lämna gärna in den till polisen!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.