En vacker dag

Bild

Vädret förundrar alltid. Efter regn kommer solsken, lugnet före stormen osv. får man ibland bokstavligen bevittna. Igår var det snöstorm hela dagen mer eller mindre. Idag strålar solen och det är nollgradigt. Det vackra vårvintern är tillbaka, tyvärr lite för sent och lite för kort tid kvar för att våga sig ut på isarna igen.

Alf har varit ut och bajsat idag och det kom inget blod så det känns ju bra. Vi tvättar såret med koksaltlösning för att hålla det rent. Han är helt klart sitt glada pigga jag ute igen. Han skäller på andra hundar och just nu tar vi inte tag i det. Vi förstår ju att han är en mer osäker nu när han dessutom har ont/nyopererad så hundmöten får vi ta tag i när han är frisk igen. 2 veckor tar det för såret att läka enligt veterinären så till nästa helg borde han vara rätt ok igen.

Synd att vi inte kan gå en långpromenad i det fina vädret men det får bli tvättdag istället. Alf vill inte gå några längre sträckor utan hellre ligga i soffan inne så han får bestämma just nu. Men när husse slutar jobbet kanske matte och Theo kan gå en längre promenad!

Alf njuter av solen.

P1030095

 

Så skönt med solsken igen.

P1030098

Theo bökar runt i snön och gräver sig ner till gräsmattan.

P1030099

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Ett svar på “En vacker dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.