Kalashunden

Alf har firat sin födelsedag hela dagen! “Mormor” kom redan kl 11 och hade med sig lite köttrester som han fick små bitar av till frukosten. Sen var människorna på stan i två timmar. När de kom hem så fick Alf öppna sina presenter! En stor mjukisapa och en hundmatburk med skopa  som håller maten fräsch 🙂 Sen kom “moster” med en mjukisgiraff! Lycka! Alf älskar mjukdjur som piper.

Det bjöds på tårta, dumlekakor och hundkex. Alf fick smaka av jordgubbstårtan och grädde 😉

På en morgonrunda idag mötte vi en golden som låg på sin gård. Den sprang ut mot Alf som skällde, då gjorde den utfall. Matte högg tag i hundens bakben och drog ifrån den. Matten som såg allt detta kom lungt gående på håll och ropade tillbaka hunden. Men hallå! Man har väl inte hunden lös på gården om man inte har pli på den och vet att den inte drar mot andra hundar?! Typiskt att man inte kommer på nåt att säga i stunden och säger ifrån. Vi vände bara och gick hem.

 

 

 

 

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.