Ny hundträningshall

Igårkväll sökte vi oss till en ny anläggning som öppnat, en liten inomhushall med öppen träning för alla med instruktör närvarande. Även priset var väldigt bra. Tänkte att Theo terrorist behöver få lite mer strukturerad träning i störigare miljö. Alf fick följa med och titta på. Det var taxpremiär för stället! 🙂

Theo och Alf såg en schäfer precis när dom kom in och satte igång och skälla. Alltid var det någon hund som svarade och så höll det på ett tag tills vi fick alla att lugna ner sig. Igår gjorde vi bara lättare inkallningsövningar men det räckte.

Theo och Alf var nog överstimulerade när de kom hem för det hade världens busrejs. Till slut bad vi dom lugna sig så de inte skadar sig när det allt vildare till. Tror vi kommer att fortsätta gå till öppna träningenForma hundcenter.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.