Utställning igen

I helgen har vi sovit hos mormor och morfar. Mattes morbror var och hälsade på. Han är hunddoktor i TV med Fredrik Steen. Alf passade på att visa sin sämre sida och skällde ut honom :-/ Vi fick lite tips och råd för att råda bot på Alfs osäkerhet kring nya människor. Så nu får vi jobba på!

Under helgen pågick världens bästa fotbollsturnering: BDOpen. Den har man själv spelat för många år sen 🙂 Vi hoppas på många nya fotbollsstjärnor.

På söndag var det dags för KLKK:s inofficiella utställning. Det blev en lång väntan, inomhus. Dock var det strålande augustisol ute så vi gick på promenader för att fördriva lite tid. Alf hade medhjälpare i form av grannens barnbarn Josef. Han var jätteintresserad. Han hjälpte till att hålla i Alf, lekte med Alf och såg till att peppa honom. Domaren,Lena Johansson, gav Alf tid på bordet och på golvet så att han fick vänja sig vid situationen. Han stod upp på bordet men darrade. Han vågade fram till domare och hälsade. Han fick ett BIR och HP 🙂 Han gick inte vidare i BIS-finalen men det gör detsamma. Två nya rosetter!

Omdöme: 2 år gammal maskulint vackert huvud. Mörka fina ögon. Lång vacker hals. Välvinklad fram och bak. Raka fina ben. Fina proportioner. Rör sig trevligt runt om välvisad. Bheöver lära sig slappna av. 

 Josef visar Alf 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Utställningar | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.