Alf är hemma!

NU är han hemma! Han äter och går runt. Vi har vår Hilding vilding (Theo) i koppel inne och kommer ev att avgränsa med kompostgaller så dom inte börjar busa/bråka. Alf har redan smitit upp i soffan en gång men verkar inte ha ont.

Vi fick smärtstillande utskrivet som vi ska ge om han visar tecken på att ha ont. Veterinären ville ha kontakt under helgen också för att se hur han mår.

Vi är bara glada att han är hemma och hel. Han är mörbultad och kommer behöva ta det lite lugnt. Inget bus med andra hundar eller bråk om ben osv men han ska röra på sig. Dock inga långpromenader.

Alf har redan börjat göra trick. Husse roade Theo med trick och försökte lära han skall – då skällde Alf istället och visade tassen när husse gjorde tass med Theo. Så han fick också godis å lite enklare trickträning.

Håller tummarna att han blir återställd.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Alf är hemma!”

    • Matte Sofia Inläggsförfattare

      Ja vi har varit så oroliga. Han är ju inte helt återställd men det går ju åt rätt håll!! 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.