Alf är inlagd på djursjukhuset

Alf fick en cykel över sig!!! Precis på ryggslutet. Han stödde inte på bakbenet men han hade känsel enligt veterinären. Nu är han inlagd på djursjukhuset med smärtlindring över natten. De röntgade honom och de fann inget än så länge men hon sa att ibland syns inte skador på ryggen så tydligt på röntgen. Vi håller alla tummar å tassar att han blir frisk!!!

Theo och Alf rusade ut och mot väggen på vårt hus står våra cyklar. Alf fastnade med kopplet och drog cykeln över sig! Nu har vi flyttat cyklarna till ett annat hus så det aldrig kan hända igen men fan att man inte ska tänka ut sånt tidigare. Vi har ju sett att dom ibland springer mot cyklarna när dom är ivriga ut!

Nu är lilla Theo ensam hemma med oss. Svärföräldrarna är informerade och ska ha honom imorgon så att han inte behöver vara hemma ensam alls. Husse slutar kl 12 men vi kan inte lämna Theo som aldrig varit själv. Han är lite orolig men glad som vanligt. Tur vi har Theo.

Bli frisk älskade Alf vi klarar oss inte utan dig!!!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Alf är inlagd på djursjukhuset”

 1. Emma

  Åhh nej stackars Alf! :/ Hoppas verkligen han blir helt återställd så snart som möjligt! Kram från oss

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Tack ja vi håller alla tummar och tassar! Han stödjer på benet nu hos veterinären och han har känsel men han har mycket ont… Dom ska sätta smärtlindring i natt så han slipper lida iaf. Så hör dom av sig på förmiddagen imorgon. Kommer inte sova nåt inatt!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.