Första cykelturen avklarad

Idag tog vi oss ca 1,8 km. Hundarna bestämmer tempot och kopplena är slaka. De travade på bra tillsammans! Nu kan vi börja med konditionsträningen 🙂 Vi måste bara lägga upp ett schema.

Alf klarade denna gång även av att gå förbi en schäfer (!) utan att låta! Skvallerträningen ger effekter 🙂 Även en större spets fick passera hyfsat obemärkt av våra hundar idag. Snart kanske dom slutar gapa efter andra hundar helt!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Det här inlägget postades i Alf och Theos vardag av Matte Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Matte Sofia

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

7 reaktion på “Första cykelturen avklarad

  1. Så duktiga ni är! Men det kunde inte gått fort med de där korta benen? 😉 Jag vet att jag brukar skratta lite åt tanken att cykla med Nelson, som ju också har korta ben.

    • De håller ett förvånansvärt högt tempo. De får själva bestämma farten, alltid slakt koppel 🙂

  2. Va duktiga dina killar är! Gillar också att cykla med Liam, har dock inte något riktigt bra ställe där det är bra underlag.. Kul att skvallerträningen går framåt och roligt med nytt kök! 🙂

  3. Filtarna torkade himla fort här hemma 🙂 Så hängde dom på dörrar så gick det bra!

    Vad roligt att cykla med sina hundar 🙂 Skönt att det går bra också för er skull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *