Nu är Theo här!

Välkommen lilla hund! Allt gick bra. Alf och Theo hittade varandra direkt. Bus och lek från första stund. Alf hann dock gå upp i stress men när “farfar” kom så lugnade han sig. Theo ligger i hallen på en matta. Alf ligger i soffan.

Mötet på parkeringen gick bra. Theo och hunden ägaren hade med sig gick lösa och Alf i långlina. De busade och nosade på varandra från första stund. När vi kom in hann vår hund gå upp i stress pga all löptik (taxen i grannhuset är i höglöp och Alf har varit gnällig i flera dagar). Men hade Alf i koppel inne så han fick lugna sig och efter några minuter var det lugnt.

Svärföräldrarna han komma hit också och träffa Theo. Han verkar väldigt snäll och lugn. Han gnällde när ägaren for en liten stund men nu är allt lugnt. Han ligger på mattan i hallen.

Han har undersökt lägenheten men vill inte gå in i vårt förråd (i lägenheten). Det var läskigt.

Vi har fått veterinärintyg och kvitto så allt känns bra. Vi ska göra ett hundpass åt Theo. Ägaren vill komma om en månad och titta hur han har det.

Bilder kommer under dagen!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.