Spam

Vi har valt att alla kommentarer som skrivs ska granskas av oss innan de godkänns och syns för andra. Detta för att förhindra spam och skitmeddelande. Det kommer rätt mycket sådant skräp. De mesta är lätt att sortera bort eftersom meddelandet bara består av massa länkar och viagraförsäljning. E-postadresserna är dessutom högst oseriösa som meddelandena kommer ifrån.

Dock går all utveckling framåt, även i skräppost. Så nu börjar meddelandena innehålla text, dock med mycket s¤dana h%r tecken ist4llet f¤r ÅÄÖ.

Nu senast så var kommentarerna på svenska och de börjar kopplas till innehållet i bloggen men om de fortfarande innehåller allt för mycket stavfel, konstiga ord/meningsföljder osv så raderas dem! Hittills ser mejladresserna eller facebookkontona som de ser ut att komma ifrån, lika oseriösa ut som tidigare.

Jag hoppas ingen tar illa upp om någon kommentar av misstag råkat raderas men vi vill inte visa skräppost på bloggen. Hoppas på er förståelse för detta.

Med det sagt så vill vi bara poängtera att vi uppskattar kommentarer på inläggen! Ös på!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Det här inlägget postades i Övrigt av Matte Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Matte Sofia

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *