Fejka sjukdom?

Att fejka sjukdom, är det verkligen ok? Det undrar nog Alf. Vårt senaste trick som vi övar på är att “Halta“. Svårt. Mycket svårt. Tar tid att träna upp balansen och styrkan men snart sitter det nog. Då kommer det även en film på detta också 🙂

Det har gått lätt fram till att få Alf att räcka tassen självmant och hålla upp den i luften. Där efter blir det svårt. Han haltar om matte håller ett litet lätt finger i knävecket på honom. Men att övergå till att göra det utan hjälp, det är svårt! Mycket svårt! Men vi tränar i korta pass och med få upprepningar. Slutar när det går bra. Så snart sitter det.

Vi försöker även lära om “skäms” – tricket då Alf just nu ligger ner och bara nuddar tassen mot nosen – alltså inget riktigt “hålla tassen över nosen”-skäms. Så vi börjar om från början med tejpbit över nosen.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Trick | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.