Matrester i skogen

Usch! Idag lyckades Alf, som aldrig annars äter nåt på backen, få i sig nåt som såg ut som en skinkbit kastad på gräset. Matte hann dit och stoppa honom från att ta mer! Hujja. Det har stått i tidningen i sommar att en liten hund dog några kvarter bort för att nån lagt ut råttgift efter stranden. Hunden hade förblött hos veterinären. Man får ju hela tiden vara så orolig som hundägare.

Läste dessutom en notis om en stackars liten hund som blivit stulen utanför en affär. Stackars lilla vovve och stackars ägare! Lämna aldrig vovven ensam! Tänk hur rädd den ska vara, och tänk om de som snodde hunden inte är snäll med den? Ja fy, jag hade då inte kunnat sova en blund om det hände. Vi lämnar aldrig affe utan uppsyn. Man kan inte lita på folk…

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.