Vad lägger du fokus på?

Läste en smart grej idag:

Inte undra på att hundar älskar att räcka vacker tass och snurra runt. Meningslösa trix är vi bra på att belöna men gå fint i koppel, ligga på plats, komma på vad inkallning det ska de göra bara för att vi vill….
Hm…

Ja, det ligger nog ganska mycket i det. Varför belönar jag inte lika ofta och mycket och är lika engagerad i vardagsträningen som när vi tränar specifika trick eller moment i rallyn?

Har gjort en Spotifylista med gamla goda låtar från 70-80-90 talet med Meatloaf, Patti Smith, Janis Joplin, Dolly Parton å lite annat roligt vilket får mig att le 🙂 Kom att tänka på när man satt med sina blandband och spelade in från radio. Så gammal är jag!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Ett svar på “Vad lägger du fokus på?”

  1. Malin

    Jag lägger fokus på passivitet och belönar passivitet:) har fått bortse från mina tävlingsmål just nu och bara fokusera på just passiviteten. Har dock skett en stoor skillnad på min hund i träningen, han är verkligen mer uthållig än vad han var när jag började kursen vi går just nu.

    Jag tror absolut det ligger mycket i att ha bra vardagslydnad för att kunna lyckas på tävling:) sedan tror jag belönigar i uppfostran blir det en tryggare hund:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.