Theos vila och rehab

Ja Theo tax är mer vild än tam. Det är svårt att hålla honom mer i stillhet. Som mamma sa, han blir mer studsig och hoppig ju längre han ska vila vilket ökar risken att han far å hoppar i möbler eller hoppar mot oss och faller. Nu verkar han inte ha ont någonstans i alla fall. Jag försöker massera och stryka på honom och han reagerar ingenting. Det som oroar mig just nu är det knastrande bakknä som veterinären uppmärksammade oss på. Han galopperar ju hela tiden ute, även när man går sakta. Han springer och busar utan problem så verkar inte ha ont, men något kanske är knasigt?

Vi kan inte ha honom stilla hela tiden, han håller på krypa ur skinnet. Så nu får han gå korta promenader och så får de gå lösa och springa på plant underlag på gården när vi har skottat. Vi har gångar som de kan springa i men Theo vill gärna ut i snön och hoppa! De får inte busa med varandra eller brottas. Han har hela tiden täcke på sig enligt veterinärens order. Från +5 grader och ner ska han ha täcke på ryggen.

Vi har fått tid på onsdag till veterinären för återbesök. Sen ska han till sjukgymnasten veckan efter. Hoppas de kan reda ut mer om hans bakben. Sen blir det rehabträning för hela slanten.

Tur Theo har sån livsglädje. Han är verkligen en liten solstråle.

_20160123_153325

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.