Skräcken

Jag tror det här skulle kunna vara bland det vidrigaste jag skulle kunna se! Tänk dig att en bil åker förbi dig med hunden släpandes efter i dragkroken! Jag skulle DÖ och få PANIK så hemskt! Läs nyheten här. Hemska tanke att hunden inte återfanns! Blir så ledsen. Hur kan man glömma? Det låter helt ofattbart. Själv skulle jag aldrig ens komma på tanken att fästa hunden i dragkroken av någon anledning alls! Vi har inte ens dragkrok och det är jag glad för just när jag läser en sån här sak. En annan hemsk mardröm jag har det är ju när man läser om folk där hunden fastnar i hissen och hissen åker iväg (hunden på utsidan eller på insidan men ägaren på andra sidan dörren).

Usch det här var en dålig start på dagen att läsa sånt här. Tänk så mycket hemskheter vi kan utsätta våra husdjur för, oaktsamt eller inte. Men för mig ska det inte kunna hända, likväl som att man inte lämnar hunden i varm bil på sommaren. Det får bara inte hända. Dom är helt i våra händer och dom tvingas lita på oss igen oavsett vad som händer för dom har inget val.

Såna här gånger kan jag känna att ägaren borde bli av med hunden. För om det hade varit jag, mina hundar, så vette tusan om de borde bo kvar med mig om jag lyckats skada dom på ett sådant sätt? Jag hade nog inte ens litat på mig själv efter det.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Skräcken”

 1. Malin

  Min värsta skräck, samma skräck har jag när jag åker tunnelbana/penndeln tänk om de åker direkt och jag inte hinner gå ut och dörren stängs och håller fast kopplet och de kör i väg. Jag kan tänka så är alltid lite rädd när jag kliver av pendeln…

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja d är också en mardröm.
   Man får hoppas d aldrig händer. Har ju små hundar så jag bär dom för att undvika såna situationer. Klarar d inte annars.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.